Hotel Royal Zalau ***

Situat la doar trei minute de centrul orasului, intr-o zona linistita, fara trafic, complexul nostru hotelier va ofera pachet complet de servicii, care include cazare, restaurant, crama, pub, terasa, toate la preturi incontestabile.

continua ... Despre Noi

Telefon:

Mobil:

E-mail:

0260 606 061

0743 022 066

office@royalhotel.ro

Sala de nunti Zalaucazare hoteluri zalau
cazare hoteluri zalau
cazare hoteluri zalau
cazare hoteluri zalau
cazare hoteluri zalau
cazare hoteluri zalau
Capacitate: 500 locuri
Meniu: se decide impreuna cu clientul
Pret meniu: Incepand cu 90 Ron
Duminica: 10 % reducere.

Vezi galerie foto sala de nunti

Ambianta unei nunti la Restaurant Royal Hotel este unica. Totul este ca un vis. Un vis frumos. Romantismul pluteste in aer purtat de parfumul florilor si al lumanarilor...Feeria de lumina, drapajele, mesele rotunde, facliile, aranjamentele pentru scaune, bucataria si organizarea excelenta vor face din evenimentul dumneavoastra unul de neuitat.

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Acesta este un moment magic, in care destinele oamenilor sunt unite prin sfanta taina a casatoriei. Toti asteptam acest moment, iar cand ne decidem sa facem acest pas visam ca totul sa fie perfect. Organizarea acestui eveniment este complexa si presupune multa rabdare. Deoarece locul este de multe ori o problema, cautarea dupa sala nunti trebuie sa inceapa din timp. Desi pare usor, rezervarea pentru restaurant trebuie facuta cu aproximativ un an inainte.

Aceasta cautare pentru restaurant este primul pas care trebuie facut in organizarea evenimentului, de acesta depinzand toti ceilalti pasi. Astfel, alegerea salii trebuie facuta cu multa grija, deoarece succesul nuntii depinde in mare masura de aceasta. Si cei din Zalau se confrunta cu aceasta problema, insa pentru ei raspunsul la sala nunti il detine Hotel Royal. Orice tanar cuplu are posibilitatea sa isi inceapa viata impreuna intr-o adevarata oaza a zeilor, hotelul punandu-le la dispozitie o sala de nunti si serviciile competente ale personalului.

Mentionam ca sala, care are o capacitate maxima de 500 de locuri, dispune de bucatari proprii cu o vasta experienta in domeniu. Spatiul special pentru muzicanti, ringul generos de dans si nu in ultimul rand o terasa amenajata intr-un cadru rustic, intregesc atmosfera placuta a evenimentului.